غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

اعلام آمادگی ترکیه برای مذاکره با یونان

وزیر دفاع ترکیه گفت که این کشور آماده حل اختلافات با یونان از طریق گفت‌وگو می‌باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 30
کد خبر: ۱۵۲۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، «حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه روز پنجشنبه گفت که ترکیه همچنان به اقدامات تحریک آمیز خود ادامه می‌دهد.

وی در ادامه سخنانش گفت: «آنکارا برای دستیابی به صلح به قوانین بین‌المللی مراجعه خواهد کرد و حل اختلافات از طریق مذاکرات حاصل می‌شود».

وزیر دفاع ترکیه اضافه کرد: «دریای اژه باید امن بوده و منابع طبیعی آن را منصفانه تقسیم کنیم و آماده حل اختلافات با یونان از طریق گفت‌وگو هستیم».

یونان و ترکیه در زمینه نظامی به شدت با هم رقابت دارند و هر دو در حال تجهیز نیروهای مسلح خود به ویژه در بخش هوایی هستند. یونان به تازگی ۲۴ فروند جنگنده «رافال» ساخت فرانسه، ۶ فروند جدید و ۱۸ فروند دست دوم و همچنین سه فروند ناوچه فرانسوی سفارش داده است. یونان همچنین نامه‌ای را برای خرید یک اسکادران از جنگنده‌های «اف-۳۵» در ماه ژوئن به ایالات متحده ارسال کرد.

یونان و ترکیه همدیگر را به نقض حریم دریایی و هوایی خود متهم می‌کنند. یونان و ترکیه در زمینه انرژی و موضوع پناهجویان نیز با هم اختلاف دارند.

ترکیه در ماه‌های اخیر انتقادات خود را از استقرار نیروهای یونان در جزایری در شرق دریای اژه، افزایش داده است. این جزایر طبق «معاهده ۱۹۲۳ لوزان» و«معاهده ۱۹۴۷ پاریس» باید غیرنظامی شوند، بنابراین هرگونه استقرار نیروی نظامی یا سلاح در جزایر اکیدا ممنوع است./ فارس

ارسال نظر